infoRadno vreme:

 radnim danom - od 8 do 17 č. 
 subotom - od 8 do 17 č.
 nedeljom ne radimo

Cerade Đukić SZR
Radnička br.61, 14000 Valjevo, Srbija
+381 (0)14 243 942
+381 (0)63 308 752

E-pošta: ceradedjukic@gmail.com

   

Radno vreme
A+ R A-

Okovi Miederkhoff

 

Miederhoff uvek iznenadi korisnike svojom ponudom!

Korisnici Miederhoff proizvoda su u centru pažnje svakodnevnog poslovanja ove firme i sa svojim osobenostima, idejama, i individualnim potrebama predstavljaju osnovu uspeha kompanije. Pravo zadovoljstvo u kompaniji stvaraju još zadovoljniji korisnici proizvoda i usluga.

Miederhoff razvija i proizvodi okove za: povezivanje, zatezanje i kačenje tehničkih tkanina. 140 zaposlenih u dva pogona u Nemačkoj proizvode 85% proizvoda.

Budući da kompanijom upravljaju vlasnici kroz četiri generacije, može se reći da Miederhoff objedinjuje tradicionalne vrednosti porodičnog biznisa u Nemačkoj: Individualnost, razboritost i snažne usluge.

 

Tradicija i inovacija

Decenije stečenog iskustva su osnova razvoja i tehničke primene novih proizvoda kompanije. Neprestano očekivanje najvišeg kvaliteta je od najveće važnosti kompaniji i njenim korisnicima.

 

Sposobnost ujedinjuje

Pouzdane usluge uz direktan kontakt sa kupcima, osećaj za njihove posebne potrebe, stručnost osoblja Miederhoff kao i brza dostava stvorili su od ove kompanije tržišnog lidera. Godinu za godinom, široka lepeza proizvoda i usluga uverava naše postojeće i nove korisnike: male, srednje i velike dobro poznate kompanije iz Nemačke, Evrope i sveta u njihove sposobnosti.

Danas, svi oni cene Miederhoff pristup: "Sposobnost ujedinjuje!"

 

www.miederhoff.de

Mehanizmi Siplan

 

SIPLAN je osnovan 1993. godine. Težnja ka inovacijama na tržištu tendi uz stvaranje modela ravnih tendi traje i danas, i godinu za godinom, lepeza proizvoda koje nudi se kontinuirano širi, tako SIPLAN uspešno zaokružuje katalog proizvoda sa najširom ponudom pergola, automatskim tendama, kockastim tendama, tendama za zaštitu od vetra i zastorima. Kombinacijom ovih proizvoda možete postići idealna rešenja za jedinstvene prostore u vašem domu, poslovnim prostorijama, ili odmorištu.

 

Jedan proizvođač sa sveobuhvatnom ponudom

SIPLAN je španska kompanija koja 100% svojih proizvoda dizajnira i proizvodi u Španiji. Ovakvim pristupom osigurava se kvalitet dizajna, inovacija i samog završnog proizvoda. Zbog uloženog napora da ponudi maksimalan kvalitet proizvoda i usluga u svom bogatom katalogu, SIPLAN je uspeo da udruži snage sa brojnim distributerima, koji se identifikuju sa ovakvim pristupom poslu.

SIPLANOVA tesna saradnja sa distributerima je doprinela da se osvoji pozicija tržišnog lidera u ponudi proizvoda i usluga, zadovoljavanjem potreba krajnjih korisnika kroz distribtivnu mrežu u više od 40 zemalja, jeste pristup koji obećava rast i razvoj u budućnosti.

Kao dodatak pristupa poslovanju, pravilno shvatanje sektora proizvodnje i tržišnog segmenta omogućilo je SIPLANU da stvori posebna strateška partnerstva sa drugim kompanijama od uticaja u proizvodnom sektoru, tako da učestvuju na tržištu bez konflikata, iako su konkurenti.

 

Prioriteti SIPLANA su istovremeno glavne vrednosti i garancije:

Proizvodi u raznolikoj ponudi
Izvodljivost, trajnost i inovacija kroz inženjerski dizajn i inovaciju
Odnos kvalitet - cena
Servis servis i lager kroz brzinu i ažurnost
Isplativost i bezbednost

 

Više od 20 godina sakupljenog iskustva omogućilo je da se ostvari savrešena ravnoteža EFIKASNOSTI, TRENDOVA, TROŠKOVA i REZULTATA. 

 

www.siplan.com

 

Tkanine Sauleda

 

Osnova brige o investicijama i razvoju u Sauledi ima strateški fokus na kontrolu ključnih tačaka u procesu proizvodnje:

Sauleda je predana stalnim inovacijama u bezbednosti, tako da postigne svoj osnovni prioritet: briga za ljude i podršaka da izvuku najviše vrednosti u svom životu. Sauleda koristi najfinije materijale da razvije najfinije proizvode: tende za kamione, prekrivke za stvari, industrijske tende, unutrašnje dekoracije, platna za kampovanje, reklamni materijal, fasadne zastore, fodootporne materijale, tekstilnu arhitekturu i nautička platna i mnoga druga.

 

Početci

Od svog osnivanja 1897., Sauleda ima jedan cilj: da proizvede materijal za tende najvišeg kvaliteta i dizajna. 1897. Victoriano Sauleda osniva Sauleda S.A. i postavlja svoga sina, Jose Sauleda Paulis, da vodi kompaniju.  To je bio veoma važan korak na putu razvoja kompanije. Više od jedan vek kasnije, kompanija i dalje istinski prati njegove ideale.

 

www.sauleda.com

Gde se nalazimo