infoRadno vreme:

 radnim danom - od 8 do 17 č. 
 subotom - od 8 do 17 č.
 nedeljom ne radimo

Cerade Đukić SZR
Radnička br.61, 14000 Valjevo, Srbija
+381 (0)14 243 942
+381 (0)63 308 752

E-pošta: ceradedjukic@gmail.com

   

Radno vreme
A+ R A-

Fiksne tende

 

Mi proizvodimo fiksne tende koje pružaju najbolji kvalitet za uloženu vrednost. Ručno izrađene tende koje rashlađuju, štite i ukrašavaju vaš privatni ili poslovni prostor. Po pristupačnim cenama za ovakav kvalitet izrade i korisničku podršku, naši tehničari će montirati funkcionalnu i stilizovanu fiksnu tendu koja će ulepšavati vašu imovinu i odgovarati vašim zahtevima.

 

u ponudi imamo širok izbor tendi fiksnog rama i možemo ih dizajnirati da odovaraju po veličini, stilu i obliku sa ulazom po izboru kupca. Poslovičnu trajnost naših proizvoda obezbeđujemo korišćenjem najboljih evropskih materijala, legiranih i obloženih čelika i okova, vrhunskih niti i tkanina u preko 140 boja, dezena i tkanja. Sve to sa višegodišnjom garancijom. Sve naše tende mogu da budu sa štampom po izboru kupca, čime postaju odličan izbor za komercionalnu primenu, brendiranje i isticanje firme.

 

Naši utrenirani profesionalci će vam pomoći da dizajnirate idealnu zasenu za prozore, vrata, balkon, baštu, splav ili palubu. Sa Ceradama Đukić uravnotežićete kvalitet, funkcionalnost i lepotu, sa cenom. Mi verujemo da možemo da vam pružimo najbolju vrednost za vaša ulaganja i stojimo iza naše pismene garancije.


 

Gde se nalazimo

Galerija radova