infoRadno vreme:

 radnim danom - od 8 do 17 č. 
 subotom - od 8 do 17 č.
 nedeljom ne radimo

Cerade Đukić SZR
Radnička br.61, 14000 Valjevo, Srbija
+381 (0)14 243 942
+381 (0)63 308 752

E-pošta: ceradedjukic@gmail.com

   

Radno vreme
A+ R A-

Cerade za vozila

Proizvodimo cerade za sve vrste kamiona, auto-prikolica, džipova, čamaca, ...

 

Kamionske cerade se izrađuju od PVC materijala raznih debljina po potrebama i željama naših kupaca. Cerade se izrađuju po svim TIR standardima. Okovi koje koristimo u izradi cerada su nemačkog proizvođača Franc Miederhoff. U ponudi imamo veliki broj cerada u raznim bojama. Mogućnost štampe velikog formata 3,2 metra širine, sve prema Vašim željama. Štampamo na ceradama različitih gramaža i namena. 

 

 

Prekrivke za bazene

Koriste se za zaštitu vode u bazenu od prašine, lišća i ostalih prljavština koje mogu upasti u bazen tokom nepovoljnih vremenskih prilika. Prekrivač se izrađuje od PVC ceradnog materijala željenih boja. Može biti fiksni ili pokretni sa rolo mehanizmom. Po želji se može raditi od metalnih ili aluminijumskih profila.

 

 

Zatvaranje zimskih bašti

Zatvaranje bašti u zimskom periodu je izvanredna investicija koja produžava upotrebu prostora i tokom hladnih dana. Uz odgovarajuće materijale biće to topla niša iz koje vi i vaši posetioci možete uživati u okruženju zaštićeni od vremenskih uslova.

 

Bašte izrađujemo od kvalitetnih materijala u skladu sa vašim ambijentom, tako da stilom doprinose lepoti i funkcionalnosti vašeg objekta.

 

Uz pravilanu konstrukciju, dizajn i odgovarajuće materijale možete u kratkom roku povećati koristan prostor ili zaštiti vaša dobra.

 

Ovako zaštićeni prostor omogućava postavljanje rasvete, grejanja i ostalih elemenata enterijera prema vašim potrebama.

 

Cene su pristupačne a montaža brza i jednostavna.


 

Gde se nalazimo

Galerija radova