Okovi Miederkhoff

 

Miederhoff uvek iznenadi korisnike svojom ponudom!

Korisnici Miederhoff proizvoda su u centru pažnje svakodnevnog poslovanja ove firme i sa svojim osobenostima, idejama, i individualnim potrebama predstavljaju osnovu uspeha kompanije. Pravo zadovoljstvo u kompaniji stvaraju još zadovoljniji korisnici proizvoda i usluga.

Miederhoff razvija i proizvodi okove za: povezivanje, zatezanje i kačenje tehničkih tkanina. 140 zaposlenih u dva pogona u Nemačkoj proizvode 85% proizvoda.

Budući da kompanijom upravljaju vlasnici kroz četiri generacije, može se reći da Miederhoff objedinjuje tradicionalne vrednosti porodičnog biznisa u Nemačkoj: Individualnost, razboritost i snažne usluge.

 

Tradicija i inovacija

Decenije stečenog iskustva su osnova razvoja i tehničke primene novih proizvoda kompanije. Neprestano očekivanje najvišeg kvaliteta je od najveće važnosti kompaniji i njenim korisnicima.

 

Sposobnost ujedinjuje

Pouzdane usluge uz direktan kontakt sa kupcima, osećaj za njihove posebne potrebe, stručnost osoblja Miederhoff kao i brza dostava stvorili su od ove kompanije tržišnog lidera. Godinu za godinom, široka lepeza proizvoda i usluga uverava naše postojeće i nove korisnike: male, srednje i velike dobro poznate kompanije iz Nemačke, Evrope i sveta u njihove sposobnosti.

Danas, svi oni cene Miederhoff pristup: "Sposobnost ujedinjuje!"

 

www.miederhoff.de