infoRadno vreme:

 radnim danom - od 8 do 17 č. 
 subotom - od 8 do 17 č.
 nedeljom ne radimo

Cerade Đukić SZR
Radnička br.61, 14000 Valjevo, Srbija
+381 (0)14 243 942
+381 (0)63 308 752

E-pošta: ceradedjukic@gmail.com

   

Radno vreme
A+ R A-

Štampa velikog formata

 

Tende, šatori, zastori i štampa na njima

Velike građevine su odlične za oglašavanje sa štampanom reklamom u vidu murala. Mi ih možemo odštampati i montirati.

Tende i prozorski zastori su jedni od najčešćih površina pogodnih za reklamu i firmopisanje. Gde god pogledate videćete tende koje služe kao reklama, one su prevashodni izbor menadžmenta za isticanje lokala, delatnosti, one stvaraju želju za posetom i označavaju mesto za ulazak. 

Proizvodnja tendi je već odavno prisutna aktivnost. Postavljanje natpisa na tende nekad je zahtevala sito-štampu, ali danas se to postiže lepljenjem folija, presovanjem vinila i naravno digitalnom štampom kao najboljim izborom. Prilagođavanje tendi sa autentičnim dizajnom prema posebnim potrebama klijenata, otvara veliko tržište za pravu firmu.

 

Dizajn i grafička obrada

Kontola kvaliteta je neophodna kod digitalne štampe velikog formata. Iz ovog razloga sve stranice koje se kod nas štampju prolaze prvo proveru kvaliteta pre nego dođu na štampač. Naši grafički dizajneri i operateri štampe prate pripremu za štampu i prilagodjavaju vrednosti svih elemenata slika i grafika kako bi odgovarale visokim standardima za najbolji kvalitet odštampanog materijala. Mi vam takođe možemo pomoći u pripremi ili prilagođavanju vašeg materijala za štampu, kako bi u procesu štampe dobili željeni rezultat. Javite nam se za uputstva i specifikacije za pripremu materijala za štampu kod nas.

 

Šivenje i završna obrada

Savršen rezultat se poznaje po skladu odlične štampe i kvalitetne završne obrade. Naši vešti krojači, bravari i monteri koriste različite tehnike potrebne da bi dati posao imao čiste i precizane rezove, uklapanja i rubove na tendama, ceradama, pergolama, zastorima, reklamnim panoima itd. Pored kvalitetnog kroja ističemo i važnost noseće konstrukcije, okova i veza čija pravilna konstrukcija i montaža obezbeđuje trajnost i prepoznatljivost naših radova.

 

Sečenje po nacrtu


Našim mašinama za sečenje upravljaju tehničari svesni važnosti kvalitetne završne obrade kao jedne od osnovnih uslova za dobru štampu. Mi možemo da isečemo zastore, tende, folije ili velike grafike na tačne dimenzije koje želite i da pritom vršimo sečenja po zadatim šemama prateći oblik crteža ili pisma. Vaše je samo da izaberete materijal. 

 

 

 

Gde se nalazimo